Webdesign en internet marketing blog


B3 Webdesign blog

 

B3 Webdesign is zowel een webdesign blog als een internet marketing blog. Met webdesign en internet marketing als thema zijn er erg veel onderwerpen te behandelen. Je zult hier dan ook allerlei soorten informatieve artikelen aantreffen over WordPress webdesign, SEO, SEA, social media en nog veel meer. Maar wat verstaan we precies onder webdesign, en wat onder internet marketing?

Webdesign: van website tot usability

We zien webdesign als alles wat betrekking heeft op het ontwikkelen van websites, webshops en webapplicaties. Hierbij kun je denken aan de technische kant, maar ook zeker aan de grafische kant. In eerste instantie zal er voornamelijk ingegaan worden op websites die werken op basis van een CMS, zoals bijvoorbeeld WordPress. Daarnaast zullen er ook artikelen worden toegevoegd over het daadwerkelijk ontwerpen van een website in programma’s als Photoshop.

Niet alleen over het ontwikkelen van websites zelf zul je op deze blog artikelen aantreffen, maar ook over die dingen die bijdragen aan de effectiviteit van een webdesign. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan usability.

Internet marketing: van SEO tot social media

Internet marketing is breder dan door veel mensen wordt gedacht. Het gaat namelijk veel verder dan enkel SEO en SEA. Zaken als e-mailmarketing, affiliate marketing en social media marketing kunnen immers ook tot internet marketing worden gerekend. Daarom zul je op deze website over de meest uiteenlopend internet marketing onderwerpen artikelen tegenkomen.

Het is duidelijk dat er over erg veel soorten onderwerpen artikels kunnen worden aangetroffen op deze website. Om het overzichtelijk te houden, zijn de webdesign en internet marketing artikels opgedeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig kunt selecteren waarnaar je op zoek bent.